teisipäev, 13. august 2013

See päev...

Suvi on ju nii pikk, eriti sel suvel:)  Ja ometi tuleb üsna pingutada, et kordki suve jooksul telkima jõuda. Küsite, et mis siin veiniga pistmist on, läksite metsa oma veini jooma või? Eriti ei olegi pistmist ja olgu ette öeldud, et tilka veini ka ei olnud metsas kaasas. Aga seos (vahu)veiniga SEL päeval siiski on ja  mainit` seose leiab küllaltki ootamatus vormis postituse lõpust. Kes tahab kohe teada, see lugegu ja vaadaku südamerahuga tänast kirjutist tagant ettepoole.

Igaüks, kes vähegi laagerdanud (loe: laagris olnud, mitte toitu või jooki maitseomaduste parandamiseks seista lasknud), teab, et vahet ei ole, kas laagerdad ühe öö või ühe nädala - kraami tuleb ikka täpselt ühepalju kaasa vedada. Ehk siis autotäis kila-kola maast laeni ja paar olulist asja jäävad nagunii alati maha. Seekord oli meie laagriplats järve ääres puhtam, kui eelmine kord, kuid enne meid oli seal mõned tunnid veetnud noor pere kahe lapsega. Vähemalt üks lapsevanem oli suitsetaja ja õllesõber, mõlemad aga kohvisõbrad. Üks laps oli imik, teine mõneaastane. Ei, me ei näinud neid, aga lõkkeasemel oli 2 kohvitopsi, 3 jäätisepaberit, katkine pisike ujumisrõngas, mähku, 4-ne õllepakend, sulanud veepudel, konid ja tühi suitsupakk ning ühekordne grill. Kõik see kadus kibekiiresti prügikotti ja suvitamine võis alata. Kõigepealt läksime paadiga kalale. Hästi läks. Kalapäevikusse lähevad kirja järgmised andmed - saagiks 8 kala kogukaaluga 3,5 kg: 1 haug, 6 ahvenat, 1 säinas. Suurim ahven poolekilone, säinas kilone. Jutt läheb igavaks, onju? Näitan siis parem pilte. 
HOIATUSED! 1) Pilte on palju ja need on suured! 2) Kõht võiks pilte vaadates täis olla:)
























Ja nüüd siis lubatud veinijutt. Lõin oma veiniblogi selle aasta maikuus, aga veiniteemalise blogipostituse tegin juba 3 aastat tagasi. Kuidas see võimalik on? Kõik on võimalik. Tuttavaid olen selle postitusega igal aastal sel ühel kindlal augustikuu päeval kiusanud, vast nemad jätavad seekord siis vahele. Aga ülejäänutele -  VEEL juttu ja VEEL pilte ja tänasel päeval oleks lisada sinna juba VEEL uut infot ja VEEL uusi muljeid  ka aastast 2012!


1 kommentaar:

  1. See vana postitus on ikka veel huvitav lugeda. Asjad ju kipuvad ununema ka.

    VastaKustuta