teisipäev, 10. juuni 2014

Mis toimub?


Kevad toimub. Kõik muudkuid õitsevad, kasvavad, kosuvad, valmivad... Lühidalt - kadakavein vaja otsekohe villida, kahe pika õhtu töö.
 
Kuusevõrse-mündivarre vein lõpetas mulksumise. See oli üks hädaveinitegu, sest kuusevõrsed pidid tegelikult kuhugi mujale minema, aga ei läinud. Mündivarred jäid järgi suuremast mündilehtede sügavkülma pakendamisest. Vahemärkusena - leidsin ju maalt põllutäie vanaaegset münti! Ja nüüd on see müstiline roherohevein seal valmimas.
 
Rabarberipuhmad ootavad kiiremas korras maha lõikamist ja millekski tegemist. Kange kiusatus on need valmis teha umbes nii, nagu need Tallinna loomulikult parimas restoranis Kaks Kokka pavlova koogi peale tehtud olid. Enneolematult sügavpunane värv, mõnus krõmpsakus ja ülihõrk mõistatuslik maitse! Täpselt samamoodi ma muidugi teha ei saa, sest täpseid temperatuure ja vaakumaparaate mul kodus ju ei ole. Teine variant on rabarberid veiniks teha, kuigi pean seda enda veinidest üheks igavaimaks.
 
Esimesed leedriõied on avanenud! Nädalate mäng! Õnneks lööb suhkru hind odavuse rekordeid. Ja õnneks on puhkus tulemas. 
 
Hiljutisel kaugjuhtimise koolitusel räägiti, et inimesed ei loe enam mitte midagi, isegi e-maile mitte rohkem, kui esimese rea. Rääkimata siis blogidest, mõtlen mina. Seega elame varsti kõik ainult pildimaailmas ja lohistame näppu või pilgutame silma järgmise pildi kuvamiseks. Enam ei ole vaja pildiridagi ise kokku panna ja kujundada, sellegi teevad meie eest ära app`id ja programmid. Lasin neil siis kah ühe teha:)
 
 



 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar