pühapäev, 22. detsember 2013

No ei tule vaimu pääle

Ei tule jah. Ju on siis puhkus. Nii veinikojas kui ka peas. Nullpunkt. Töö juurest on ka puhkus. Vahvaid tegemisi on muidugi olnud, kuid neist ei saa rääkida ja neid ei saa näidata, sest et päkapiku töökojas toimub kõik ju suure saladuskatte all. Nii palju võin öelda, et kuna pühad on seekord rohelised, siis ka piparkoogi tainas tuli rohekavõitu. Nüüd on ainult kaks võimalust - kas piparkoogid tulevad meil rohelised või natuke rohkem rohelised. Et siis jah - läksime sujuvalt kanepi peale üle:))) Rahu, rahu - Tammejuure mahetalu kanepijahu on täiesti legaalne värk.

Tegin täna aias tiiru - tuul raputas tuulelippu, päike tegi pilvedest paar meeletut läbimurret, et siis kohe loojuda ja kõik muudkui rohetab, rohetab...








Üks lubadus jäi küll täitmata ja jääbki vist. Nimelt see alkoholi liig- või mitteliig- või üldsemittetarvitamise jutt. Sest et ükskõik, mis nurga alt sa seda teemat ka ei vaataks, mitte ükski nurk ei ole ainuõige. Ühtepidi - oioioi, häbi sul olgu, mida sa räägid! Teistpidi - õigust räägid, õigust... aga oh, kui silmakirjalik. Ütlen ainult nii palju, et joomine ja sellega seotud juhtumised ei ole mitte põhjus, vaid juba tagajärg. Aga mille tagajärg ja kus või millal need põhjused ühele või teisele eluteele ette veeresid, seda me oskame surmkindlalt öelda alles tagantjärele... Tjah, ega asjata ole täna pea tühi ja kirjatükis palju mõttemärke - üks hea sõber, sõpruskonnast noorim, meil nüüd vähem ja just nimelt täpselt neil põhjustel. Seal on Sul ehk kergem...


Kõik läheb mööda...
. . .



Aga jätkem see nutukoor, elul oo omad säädused. Nii imeilus kuusk toodi meile just praegu Leisi kandi metsast! Kuusetooja sai hetkel meie kõige parema joogi - Hella vahuveini. Mõned aastad tagasi tegime enda kuusele aga vot sellise disaini:





Enne pühi leidsin viimastele sügisestele mulksujatele kah varjulisemad kohad, nö silma alt ära. Kuid vaniljelõhnalisteks vahuveinideks moondan ma uuel aastal needki kaks pütitäit õunanestet. Olgem siis kõik head lapsed, sest igasuguseid punakuuelesi tulnukaid hiilib ringi.





 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar