neljapäev, 8. mai 2014

Pildi sisse minek

Teate küll neid pilte, kus vana(vana)vanem hoiab käes pilti, kus peal tema laps, kes hoiab käes pilti, kus peal tema laps jne. kuni pere kõige tillemani välja. Novot nüüd on minul blogis selline olukord. Kirjutasin ühe maali leidmisest. Selle postituse pani oma blogisse keegi teine ja nüüd panen mina  oma blogisse tema postituse, kus juttu minu maali leidmise postitusest.. Või midagi nii.. Brrr, selline mitmekordne pilt pildis või postitus postituses ajab lõpuks juhtme kokku:)

Siin on see postitus:


 
Ja siin ikka seesama blogi. Küll ma ta ükskord ka kaanest kaaneni läbi loen, sest on ta ju üks paras pärl:)

 
  
    
Lihtsalt, et tulevaste kevadetega võrrelda saaks, panen kirja, mis aias toimub. Alõtša lõpetab õitsemist, pirn alustab ja vana ploom on omadega poole peal.  Õues on jälle sigakülm, aga muru ja umbrohi kasvavad inimeste kiuste mõnuga. Esimesed nartsissid on juba närtsinud, hilisemad on täies ilus. Tulbid on hoos ja hilisemad hoo ootel. Aia ääres võilill, metsa ääres nurmenukk - olemas!

Tuttavad jagavad FB-s juba rabarberitoitude pilte ja käisin kah kuuri taga kaemas, kas on juba midagi. On. Kõige rohkem vaksapikkused. Las nad olla.

Selle nädalavahetuse projekt on karulauk. Nimelt olid meil maal talgud ja üks talguline-taimetark viis mind kättpidi mu oma maa peal karulaugu platsi juurde. Ega ma ei olnud teda enne ju looduses näinud ka. Nüüd on mõttes pestotegu. 



Talgutanner



Veinikonkursil said tänasega kõik veinid hinnatud ja peagi kuulutatakse välja finalistid. Peale enda hoian pöialt veel kahele sõbrale. Finaal on juba vähem, kui kuu aja pärast. Aga järgmine konkurss on juba vähem kui aasta pärast ja sinna on mul eelmise postituse peategelane Helepunane lilleke kindel mineja. Ei suutnud vastu panna - sifoonisin ühe portsu 5-liitrisesse pudelisse ümber, nüüd käin värvi ja selgust imetlemas. 








Pilt keeldus õiget pidi üles minemast. Ise teab. Meil ei ole see vein veel korralikult maitstud. Ainult juhuslikud mekutused protsesside käigus. Kui nüüd tõesti juhtub, et nädalavahetusel on nii vihmane, et metsa, merele ega aeda ei saa ja tuleb vaid toas puulusikaid nikerdada, siis ehk võib endale ka pokaali lillekest lubada. 


 

4 kommentaari:

  1. Armas :) Aitäh!

    PS. Mu blogi nimi on tegelikult Riina ja pintsel, mitte Kunstiajaloonurgake, aga see pisiasi pole hetkel tegelikult üldse oluline :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. :) teen kindlasti paranduse ja panen kuhugi ka blogi õige nime kirja. P.S. fantastilised joonistatud hobused!

      Kustuta
  2. Värv on tõesti ilus aga ega seda toorainet tõepoolest välja ei nuputa :) Kõlas kui midagi tavapäratut. Eks siis kunagi kuuleb konkursivõidul...
    Endal oli eelmise aasta põldmari-õun sarnane aga ainult peale külmutamist kui osa veest välja sai.

    VastaKustuta