pühapäev, 28. juuli 2013

Tavaline pühapäev ja uus tööriist.


Täna pikka juttu ei tee. Läheb uudseveini villimiseks. Ega veel enam  teha suudakski, 10 ruumi küttehalge on selle nädalavahetuse märksõna ja füüsiline meeldetuletus lihastes. Üldiselt on mul kirjutamata reegel, et niisama ma siia jutumulli puhuma ei tule, midagi peab ikka öelda ka olema. Ja mul ON öelda. Õigemini näidata. Veel hiljuti olime siin pudeliprotseduuride puhul kõik umbes selliste meeleoludega, nagu alloleval pildil näha meie teise kiisupoisi Bobby näost.

Bobby ♥
Nüüd on aga veinikojas uus tööriist. Saage tuttavaks - maalrikraabits aka tapeedikraabits. Tema nimelt vahetas välja keraamilise pliidi kraabitsa. Ostetud ehituspoest. Hädavajalik pudelitelt siltide maha kraapimiseks (kui keegi vanemaid postitusi lugenud ei ole). Muide, kui mõni veel selle tööriista ostab, siis võtku teadmiseks, et see ei ole mitte suhteliselt nüri, vaid sel on tera turvalisuse eesmärkidel tagurpidi sisse pandud.


Jah, näed, tsukiinisid tuleb ka juba nii mis kohiseb. Grillile hea visata. Pojaraas tõi merest 4 ilusat haugipoissi, laps on ikka änam kui laast, nagu meiecundis öeldakse. Ei maksa üldse arvata, et siin mingi tohutu aiapidamine käib, oh ei, millal ma seda veel jõuaks! Ongi ainult mõned kõrvitsalised, rabarber, viljapuud - rohkem need asjad, mis ise kasvavad.

Ei tea, kas 9.25 pühapäeva hommikul on juba see kellaaeg, kui tohib pudelitega õue kolistama minna? No ootame natuke aega veel, naabrilastel ikkagi koolivaheaeg ja seenioridel äkki aiatöödest juba päeva esimene puhkehetk.

Bobby (†) ja Robby

1 kommentaar: